shs chiptuning
podizaci
slep
akta
maxi mix
instruktori 1
reg
olx
kako ja vozim
mojeklepe.ba
LocirajPosao
akos.ba
4zida.ba b
instruktori 2
nabavi.ba
akta
mojaOkolina.ba
VasOdmor
nekretnine banner
vezir.ba
telefoni.ba
nextbike.ba
bh map app
app
nextbike.ba 2
atiker
racunovodja.ba
testovi
Instruktor
app
Alibeg.Ba
rutmap.ba
testovi
radnomjesto.ba
BHTruck.org
poduzetnik.ba
jaspijun.com
app
instruktori 3
KudSad.ba
akta
kliker.ba
AGENCIJA ZA NEKRETNINE STANPROMET
app
pomozi ba
4zida.ba c

PLAN I PROGRAM

Autoškola LifeLine,
Baš kao što ste i navikli, autoškola uvijek ima inovacija, pa tako i ovaj put. U vezi sa tim, nastavljamo poboljšavati i usavršavati svoj rad kako bismo ispunjavali visoko postavljene norme našeg rada a u svrhu vašeg uspijeha koji i je naš cilj.

Prije svega, želimo vas obavijesiti da se Autoškola LifeLine nalazi na novoj lokaciji na Trgu Heroja, adresa: Trg Heroja 13.
Nastavljamo sa najboljim modusom obuke, najboljom kvalitetom i naboljim pogodnostima!

Ono što je najvažnije jeste kvaliteta obuke i edukacije. U tom smislu, omogućili smo kandidatima organizovanu teoretsku nastavu iz poznavanja saobraćajnih propisa, svaki radni dan od 16 do 20h. Uz kompletnu prateću literaturu koju kandidati dobijaju po upisu, uz vrhunskog licenciranog predavača, kandidati će brzo i temeljito savladati teoriju saobraćajnih propisa.Neizostavni su i online testovi koje je Autoškola LifeLine obezbijedila na svojoj web stranici www.polozivozaki.ba

 

Što se tiče praktičnog dijela obuke, uvodimo novitete:
-nova vozila, benzin i dizel motori, ekološki prihvatljivija-kada već postoji alternativa, mi smo odlučili sudjelovati i na neki način doprinijeti smanjenju štetnih faktora koji narušavaju ekološku ravnotežu a ujedno i probuditi svijest kod kandidata o istoj.
-Tokom obuke, čiji se proces odnosi na 35 zakonskih časova, kandidati imaju priliku da se upoznaju sa vožnjom na benzin i dizel motorima , nauče razliku između njih i steknu bolji osjećaj.
-Također, tokom obuke u Autoškoli LifeLine, imaju priliku da se upoznaju i sa vožnjom po padinskim dijelovima grada, kao i upoznavanje sa osnovanja brze vožnje na autoputu i brzim cestama.
-Svaki kandidat Autoškole LifeLine dobija GRATIS čas SIMULACIJE ISPITA , koji se praktikuje neposredno pred kraj obuke, a čija je svrha stavljanje kandidata u realne uslove kao na zvaničnom ispitu. Sa kandidatom na Simulaciji prisustvuju instruktor sa kojim je kandidat prošao obuku i još jedan instruktor koji je tada u ulozi ispitivača.Na simulaciji, kandidat će vidjeti stvarno stanje usvojenog znanja, odnosno spremnost na ispit, i uz konsultacije sa instruktorom dogovoriti prijavu ispita ili eventualno broj potrebnih dopunskih časova,ukoliko nije spreman za ispit.
-Autoškola ima najpovoljniji i najpristupačniji način finansiranja vozačkog ispita.
1. Interno plaćanje-sveukupna cijena od 1176 KM može se isfinansirati na 4 mjesečnih rata bez banke, kamata i dodatnih troškova, kao i BEZ ZADRŽAVANJA U PROCEDURI KANDIDATA DOK TRAJE PLAĆANJE !!
 Autoškola LifeLine je sve obaveze oko administrativnog dijela posla preuzela na sebe(prijave ispita, podizanje potvrda isl.)
-Kandidati dobijaju vrhunsku uslugu i kada je u pitanju sama obuka i kada je riječ o Timu Autoškole LifeLine koji komunicira sa kandidatom i upučuje na svaki naredni korak u proceduru.

Budite dio najboljih
Postanite siguran učesnik u saobraćaju ,a Autoškola LifeLine je tu da vas uvede u Svijet Sigrnih Vozača

Copyright 2014/2018 - NoOne d.o.o. - Sarajevo - Sva prava zadržana Autoškola LIFELINE.