shs chiptuning
podizaci
slep
akta
maxi mix
instruktori 1
reg
olx
kako ja vozim
mojeklepe.ba
LocirajPosao
akos.ba
4zida.ba b
instruktori 2
nabavi.ba
akta
mojaOkolina.ba
VasOdmor
nekretnine banner
vezir.ba
telefoni.ba
nextbike.ba
bh map app
app
nextbike.ba 2
atiker
racunovodja.ba
testovi
Instruktor
app
Alibeg.Ba
rutmap.ba
testovi
radnomjesto.ba
BHTruck.org
poduzetnik.ba
jaspijun.com
app
instruktori 3
KudSad.ba
akta
kliker.ba
AGENCIJA ZA NEKRETNINE STANPROMET
app
pomozi ba
4zida.ba c

7 koraka do vozačke

Jedna stara poslovica kaže: Ponekad se najmanji korak napravljen u pravom smjeru, pokaže kao najveći korak u tvom životu. Ako je potrebno hodaj na prstima . . ali zakorači 

A Tim LifeLine Autoškole kaže 7 koraka do vozačke

Procedura: 7 koraka do vozačke sa autoškolom LifeLine

Korak 1.
Upisati se u Autoškolu LifeLine. Potrebna je sljedeća dokumentacija:
Cips + kopija lične.
Zatim se potpisuje ugovor o osposobljavanju sa autoškolom.

Korak 2.
Ljekarsko, ugovor sa Poliklinikom Sa Na Sa, prevoz organizovan, kandidat ne ide sam, bez lutanja i gubitka vremena.

Korak 3.
Osposobljavanje teoretskog dijela obuke(testova), za ovaj korak zadužen je Licencirani predavač inžinjer saobraćaja cestovnog smijera.
Odrzava se svakim radnim danom od 16h do 20h. Uvodni/prvi čas se dogovara posebno kao i grupa. Pored predavaca vršimo prezentaciju postavljanja lanaca na točak kao i zamjenu točka sa vizuelnim pregledom vozila, tečnosti i dijelova u motoru.

Korak 4.
Nakon što utvrdimo spremnost kandidata, slijedi prijava za polaganje propisa/testova sve prijave vrši autoškola. Bez lutanja i gubitka vremena od strane kandidata.

Korak 5.
Obuka Prve Pomoći se održava u prostorijama Crvenog križa, pri opštini gdje kandidat ima prijavljen boravak.

Korak 6.
Nakon savladane edukacije prve pomoći, slijedi prijava u Ministarstvo za ispit iz iste.Takodjer autoškola vrši sve prijave i neophodne radnje.
Kada ste uspiješno završili prva dva ispita,( nakon 7 dana od datuma položenog ispita, potvrde o položenim propisima i prve pomoći preuzimaju se u prostorijama Ministarstva). Kada preuzmemo potrebne potvrde, prepuštamo vas u sigurne ruke naših licenciranih instruktora.

Korak 7.
35 časova vožnje, većina se odvija po zakonski definisanim rutama/putanjama. Mi smo uveli minimalno 2 časa po padinskim i starim dijelovim našeg grada u otežanim uslovima gdje kandidat stekne kompletno znanje . Pri završetku same obuke, vrši se simulacija ispitne vožnje, gratis od Autoškole sa stručnim saradnikom autoškole.
Ukoliko kandidat za zakonskih 35 časova vožnje nije savladao osposobljavanje , praktikujemo predložiti i obezbijediti uz dogovor neophodan broj časova kako bi kandidat spreman izašao na završni ispit. Uz mišljenje instruktora i stručnog saradnika.

Po sloganu Dobro došli u svijet sigurnih vozača!!!

Pogodnosti:

POSEBNE POGODNOSTI

 Autoškola LifeLine je prva svim svojim kandidatima omogućila da u skopu obuke od 35 zakonski propisanih časova istu odvoze na dvije vrste vozila, vozilima sa dizel i benzin motorima čime steknu i razviju bolji osjećaj i  postanu sigurni vozači, kao i program vožnje u otežanim uslovima saobraćaja po padinskim dijelovima našeg grada.
Gratis 36-ti čas vožnje, simulacija ispitne vožnje koju izvodi stručni TIM Autoškole LifeLine sa dva licencirana instruktora, instruktorom koji je obavljao osposobljavanje i drugim instruktorom(stručnim saradnikom) koji je u svojstvu ispitivača.

Upoznavanje sa vožnjom vozila sa automatskim mjenjačem brzina.

Dodatno pored licenciranog predavača teoretske nastave u sklopu obuke iz propisa-testova omogućili smo našim kandidatima dvije stručne prezentacije

Prva , uposlenik Boxen Stop Auto Servisa naučit će vas, zamjeniti točak, postavljanje lanaca na pogonske točkove, vizuelni pregled vozila sa pregledom tečnosti ulja i maziva motora, upoznat će vas sa opremom vozila i samim funkcijama i namjenama svih dijelova kao i još mnogo toga što je potrebno pravim sigurnim novim vozačima.

Druga,  ispred renomiranog svjetskog proizvođača i servisera LPG plinskih sistema ATIKER servisa a po projektu “Mi mislimo na okolinu zato učimo i vozimo na plinu!” upoznat će vas sa prednostima ugradnje, uštede i eksplatacije vozila na navedeni pogon kao i ono najbitnije ukazat ćemo vam na to da i vi jednog dana možete biti društveno odgovorni prema prirodi, zagađenju naše okoline i da pri tome možete uštediti.

Gratis literatura, knjiga testova, skripta prve pomoći, rute/putanje (visoka rezolucija) online aplikacije za vježbanje testova/propisa i prve pomoći na web-u tu je i prva BH besplatna android mobilna aplikacija za vježbanje i učenje testova(propisa) i prve pomoći putem smartphone-a  Polozi Vozacki BA Testovi
CD Virtualni instruktor Gratis
Svim svojim kandidatima autoskola LifeLine poklanja magnetno slovo P sa brojem vozačke dozvole.
Kao i niz drugih pogodnosti i popuste koje su omogućili naši partneri:

boxenstop-autoservis.com Vaučer za besplatan pregled pri kupovini prvog vozila svim kandidatima i 10% popusta na usluge auto servisa

atikereurope.com Popust od 5oKM za ugradnju sekvent LPG sistema, Mi mislimo na okolinu, zato učimo i vozimo na plinu!!!

vta.ba Ventura Travel Agency poklanja 10% popusta na svoja putovanja

mediamarket.ba  /10% Popusta na kupovinu korištenih artikala, 5% na nove artikle

omegakartice.ba – Popust za sve korisnike kartice od 50,00KM na obuku B kategorije, 25,00KM na A kategorije.

 

Više informacija na www.no1.ba

Idemo dalje, dajemo VIŠE!!

zadnji

Copyright 2014/2018 - NoOne d.o.o. - Sarajevo - Sva prava zadržana Autoškola LIFELINE.